Ocrotitorul spiritual al coșarilor din România

Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș a fost desemnat ocrotitorul spiritual al coșarilor din România de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

“Asociația Coșarilor” din România mulțumește Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru aprobarea desemnării Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, Mitropolitul Banatului – prăznuit în ziua de 15 septembrie a fiecărui an – ca ocrotitor spiritual al coșarilor din România.

De asemenea, mulțumește Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru îndrumarea părintească și sprijinul pe care l-a acordat Asociației noastre în demersurile întreprinse pentru ca breasla coșarilor din România să aibă un sfânt ocrotitor care să le vegheze faptele și să le îndrume pașii.

Totodată, Asociația mulțumește Presfințitului Părinte Episcop-vicar Patriarhal Varlaam Ploieșteanul pentru răbdarea și înțelegerea de care a dat dovadă și îl încredințează că pilda și faptele minunate ale Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, mitropolitul Banatului, vor călăuzi activitatea “Asociației Coșarilor” din România.

Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș este și patronul spiritual al pompierilor din România, conform hotărârii din anul 1997 a Sfântului Sinod al Bisericii ortodoxe Române.

ocrotitorul asociatiei cosarilor


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters