Conferinta de instalatii

În perioada 12 – 14 Octombrie 2016, Președintele Asociației Coșarilor dl. Cristian CETĂȚEANU a participat la a 51-a CONFERINȚĂ de INSTALAȚII cu participare internațională ”INSTALAȚII PENTRU ÎNCEPUTUL MILENIULUI TREI – Creșterea PERFORMANȚEI Energetice a Clădirilor și a Instalațiilor aferente”.

#instalatii

Cu această ocazie a fost lansat și ”Ghid de Bune Practici pentru Instalarea Centralelor Termice Murale”, llucrare elaborată de Președintele Asociației Coșarilor dl. Cristian CETĂȚEANU și expertul tehnic Florin CETĂȚEANU, editată de către Editura MATRIX ROM.

#instalatii

Această lucrare a fost foarte bine primită de către specialiști: ”Lucrarea de față este cu atât mai valoroasă cu cât, pe lângă faptul că prezintă condițiile pe care trebuie să le respecte personalul de specialitate în activitatea de instalare, propune soluții și recomandări acolo unde legislația tehnică românească este deficitară, nu de puține ori omițând să reglementeze anumite situații mai aparte.” a specificat dl. Conf. Univ. Dr. ing. Virgil FLORESCU Președintele ASPIR.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters