Membrii “Asociației Coșarilor” prezenți la sărbătorirea Zilei Pompierilor la Piatra Neamț

Membri ai “Asociației Coșarilor” din România au participat, în data de 13 septembrie 2014, alături de reprezentanții ISU Neamț, la sărbătorirea Zilei Pompierilor. Evenimentul desfășurat la Piatra Neamț a fost reflectat în presa vizuală atât de televiziunea locală – TeleM Neamț, cât și de televiziunea centrală – Antena 3.

Invitația de a participa la Parada organizată cu această ocazie reprezintă o recunoaștere din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență a profesionalismului, rigorii și seriozității de care dau dovadă în activitate membrii “Asociației Coșarilor”.

Trebuie menționat și faptul că pompierii îl vor sărbători împreună cu colegii din “Asociația Coșarilor”, în data de 15 septembrie, cu Înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, pe ocrotitorul lor spiritual, Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters