Masa rotunda-UTCB

Marți,17 iunie 2014, în Sala Coloanelor de la facultatea de Ingineria Instalațiilor din cadrul Universitații tehnice de Construcții București din bd. Pache Protopopescu nr. 66, a avut loc Masa Rotundă cu tema “Calitatea Agentului Termic din Instalațiile Termice Individuale”. La această Masă Rotundă, organizată de Asociația Profesională a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ASPIR), Asociația Inginerilor de Instalații din România Filiala Valahia (AIIR FV) și cu Societatea Experților Tehnici Extrajudiciari și Consultanți (SETEC) din cadrul AGIR, Asociația Coșarilor din România a fost partener, acest lucru fiind încă o dovadă ca asociația noastră este privită de către cadrul universitar, de afaceri și de către profesioniști că este o asociație formată din cele mai bune firme din domeniu, o asociație serioasă și care dorește reglementarea în domeniu.

Dl expert tehnic extrajudiciar Dragoț POPA, Președintele Societății Experților Tehnici Extrajudiciari și Consultanți (SETEC) din cadrul AGIR a spus: „  Deasemenea ținem să salutăm faptul că avem lângă noi, ca partener instituțional, Asociația Coșarilor – AC, asociatie care este membru colectiv al AGIR. Asociația Coșarilor are proiecte ambițioase pentru coordonarea acestei ocupații și precum și preocupările sale: verificarea, curățarea și intreținerea coșurilor de fum aferente centralelor termice.   În sensul celor de mai sus, SETEC-AGIR va încheia un Protocol de colaborare cu Asociatia Cosarilor.”

Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor Asociatia Cosarilor


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters