Masa rotunda

Asociația Coșarilor a fost partener instituțional la Masa Rotundă cu tema ”Centralele termice cu condensare în contextual modificărilor legislative din domeniu”, organizată de către Asociația Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ASPIR) împreună cu Sentinel,  miercuri 14 Septembrie 2016, la Hotel “Ramada Plaza” din București.

Asociatia Cosarilor

La Masa Rotundă au participat reprezentanți ai celor mai importanți producători și importatori de central termice cu condensare (Ariston, Bosch, Cosmogas, Ferroli, Immergas, Riello, Vaillant și Viessmann).
Președintele Asociației Coșarilor dl Cristian CETĂȚEANU a fost prezent la această Masă Rotundă.
Din partea ASPIR au participat d-nii Florin CETĂȚEANU – Vicepreședinte ASPIR, Șerban PETRE și Cristian ENACHE.

Asociatia Cosarilor

Cea de-a treia Masă Rotundă cu aceeași temă o să aibă loc în luna noiembrie, Masă Rotundă unde Asociația Coșarilor o să fie din nou partener instituțional.
Masa Rotundă s-a terminat cu un prânz și networking la restaurantul “Red Pepper”.

Parteneri la această Masă Rotundă au mai fost  revista Buletin de Informare Tehnică (BIT) și revista Tehnica Instalațiilor.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters