Eficiența energetică

În data 2 noiembrie 2015, în aula Academiei Române, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), împreună cu Academia Română, au organizat lansarea oficială a lucrării “Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea sărăciei energetice, creșterea calității vieții și siguranța consumatorilor de energie”, eveniment la care au participat personalități din mediul academic, înalți reprezentanți ai Președinției, ai Parlamentului României,  ai Guvernului României și organismelor guvernamentale, asociații profesionale și experți care activează în domeniul energiei și  eficienței energetice,  etc.

Eficienţa energetică apare nu numai ca un instrument de a economisi bani şi resurse, dar şi ca o necesitate de adaptare flexibilă la nevoile consumatorilor. Eficienţa energetică aduce soluţii viabile pentru grupuri/persoane cu risc de excluziune socială/ consumatorii vulnerabili. În acelaşi timp, eficienţa energetică contribuie nu doar la economisirea surselor de energie, reducerea gazelor de seră şi a emisiilor de carbon ci şi la crearea de noi locuri de muncă.

La invitația d-lui Acad. Ionel Valentin VLAD Președintele Academiei Române și ad-lui Niculae HAVRILEȚ Președintele ANRE, au participat printre alții d-nii Emil CONSTANTINESCU – Președinte al României (1996 – 2000), acad. Cristian HERA – Vicepreședinte Academia Română, Mihnea CONSTANTINESCU – Ambasador, Iulian IANCU – Președinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii, Camera Deputaților, Mihai ALBULESCU – Secretar de Stat, Florin CETĂȚEANU, Vasile DÂNCU, Emil CALOTĂ.

A2a A2b


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters