Acțiuni la care a participat Asociația Coșarilor în perioada 1 ianuarie – 12 februarie 2016

Acțiuni la care a participat Asociația Coșarilor în perioada 1 ianuarie  – 12 februarie 2016

Duminică 24 ianuarie 2016 dl Cristian CETĂȚEANU, Președintele “Asociației Coșarilor” din România a participat la evenimentul de Lansare a Campaniei “o9atitudine pentru cultură”.

arfoc

Prin campania „o9atitudine pentru cultură!” se dorește redobândirea valorii culturale și readucerea în spațiul public a tot ce constituie identitatea României și a românilor deopotriva. Campania are ca prim obiectiv creșterea nivelului de educare și informare a cetățenilor cu privire la cunoașterea operelor de artă românești indiferent de forma de exprimare a acestora, cât și a spectacolelor de teatru și a actorilor români, dar și perpetuarea elementelor culturale ce formează istoria unei națiuni.
În această primă fază a proiectului sunt implicate 400 de locații din Municipiul București, precum unități de învătământ, unități spitalicești și administrative, urmând ca pe viitor proiectul să se extindă la nivel național.

Marți 26 ianuarie 2016 dl Florin CETĂȚEANU a participat la la conferința cu tema “Cogenerarea eficientă și încălzirea centralizată”.

arfoc

În cadrul evenimentului au fost dezbătute subiecte legate de:
• Suportabilitatea facturilor de energie
• Avantajele și dezavantajele încălzirii centralizate
• Modernizarea sistemelor de termoficare
• Eficiența energetică în clădiri
• CET-urile, față în față cu producătorii de energie prin cogenerare
• Priorități pentru sustenabilitatea sectorului energetic și pentu o economie durabilă
La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Parlamentului, ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, ai instituțiilor bancare și ai altor organisme financiare, ai companiilor cu rol activ în generarea de dezbateri pe teme de interes pentru sectorul de energie, experți în domeniu și reprezentanți ai asociațiilor reprezentative.
Joi 11 februarie 2016, dl. Florin CETĂȚEANU a participat la “Conferința Română de Conformare de Mediu 2016” – Prioritățile naționale și politica privind protecția mediului.

arfoc

La această Conferință, unde Tehnica Instalațiilor și InstalNews au fost Parteneri Media, au participat printre alții: dl. Toma Florin Petcu Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, d-na Simona Mocanu Director General la Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și dl. Valentin NEAGOE, Comisar la Garda Națională de Mediu.

Dintre temele dezbătute amintim:
– Strategia națională și viziunea autorităților guvernamentale de protecție a mediului
– Pașii de implementare a legislației de conformare de mediu în contextul reglementărilor europene
– Așteptările autorităților publice, de reglementare și control în domeniul legislației, regulilor și politicilor de conformare din mediul protecției mediului
– Litigiile de mediu – concepte și greșeli frecvente
– Provocări și soluții în domeniul mediului.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters