Comunicat

În data de 20 septembrie 2014 a avut loc la Hotelul “Select” din Alba Iulia, str. Biruinței nr. 72, Adunarea Generală a membrilor “Asociației Coșarilor” din România.

Cu această ocazie Președintele “Asociației Coșarilor” din România a prezentat raportul activității de la înființare până la data desfășurării Adunării Generale, rapotul privind participarea delegației Asociației la Congresul Federației Europene a Maeștrilor Coșari – ESCHFOE 2014. De asemenea s-a prezentat situația financiar – contabilă a Asociației.

La propunerea unor membri ai Asociației s-a votat în unanimitate ca dl Gino CECOTTI să primească post mortem titlul de MEMBRU DE ONOARE al “Asociației Coșarilor”  din  România.

Totodata s-a votat componența Comisiei de Autorizare: dl Viorel ALEXE Președinte, d-nii Adrian IUGA, Ionică STOICA, Ștefan COSTEC și Andrei SZOCKACS – membri.

Special pentru acest eveniment, Heidi Chocolat, leader pe piața românească în domeniul ciocolatei, a dezvoltat și produs pentru prima oară, pentru “Asociația Coșarilor” din România, figurina COȘAR.

Adunarea Generală a membrilor “Asociației Coșarilor” din România s-a terminat cu un cocktail.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters