SMART CIETIES of Romania Proiecte urbane inteligente

În perioada 21 – 22 octombrie 2015 dl. Florin CETĂȚEANU a participat la Conferința “SMART CIETIES of Romania Proiecte urbane inteligente”.
La această Conferință desfășurată la Universitatea Politehnica din București au fost invitați printre alții: dl Iulian IANCU Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Industriilor, d-na Elena Popescu Director General al Direcţiei Generale Energie de la Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, d-na Iuliana Chilea Director standardizare de la ASRO, dl. Constantin Dudu Ionescu Consilier de Stat la Administrația Prezidențială, dl. Secretar de Stat Sorin Encuțescu la Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului și dl. Emil Calotă Vicepreședinte la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

 

 conferinta

Dintre Partenerii Media ai acestei Conferințe amintim revista TEHNICA INSTALAȚIILOR și InstalNews.ro .


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters