Securitatea la incendiu și problematica coșurilor de fum

Conferinta internationala SIGPORT

O delegație a “Asociației Coșarilor” a participat, în data de 16 mai 2014, la a XVI-a Conferință cu participare internațională a Facultății de pompieri – SIGPROT 2014 – “Managementul Situațiilor de Urgență”.

La această prestigioasă întâlnire științifică au participat și prezentat lucrări de un real interes membri marcanți ai comunității internaționale de pompieri.

Printre lectori s-au numărat prof. asociat dr. ing. Radoslav KRATOV de la Academia Ministerului de Interne din Bulgaria – Facultatea de Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, maior dr. ing. Tomasz ZWEGLINSKI de la Școala Superioară Principală a Serviciului de Pompieri din Polonia, prof. Dr. Dusica PESIC de la Universitatea din Nis, Serbia – Facultatea de Securitate Ocupațională etc.

Prezentarea “Asociației Coșarilor” – “Securitatea la incendiu și problematica coșurilor de fum” – a fost foarte apreciată de participanți, delegația Bulgariei solicitând în mod expres să primească această lucrare.

La Conferință au fost prezenți și producători de marcă din domeniul echipamentelor de protecție împotriva incendiilor, printre care amintim: BOSCH, DRAEGER, FLIR, ROCKWOOL etc.

pomp1 pomp2P5163999P5164004P5164016P5164022

 

 


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters