Program de perfectionare a primarilor – jud. Bacau

La invitația Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTINESCU ENE” al Județului Bacău care desfășoară un program de perfecționare a pregătirii primarilor de comună din județul Bacău, în calitatea acestora de președinți ai comitetelor locale pentru situații de urgență, Asociația Coșarilor prin reprezentanții săi d-nii Ionică STOICA, Dorin JIPA și Marius ISCU au ținut o prelegere despre noutățile din domeniul întreținerii instalațiilor de încălzire locală și centrală, a coșurilor de evacuare a gazelor de ardere, precum și despre activitatea asociației, prelegere urmărită cu deosebit interes de către participanți.

Aceste prelegeri, pe lângă faptul că prezintă pericolele la care se expun cei care nu respectă prevederile legale în domeniu, le oferă participanților o vedere de ansamblu asupra mijloacelor și metodelor moderne de curățare a coșurilor de fum, contribuind totodată la popularizarea și la creșterea prestigiului meseriei de coșar.

primari bacau primari bacau primari bacau


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters