Multumim sponsorilor !

agir tehnicainstalatiilor instal-news aspir_96_96 aiir_90_90


bumerang  simis travel hornar Iasi cicitomusavantec service  alca miralRadical Instal SRL *** Cosar Best Nord SRL


Solaris a luat naștere ca o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație. Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împachetări atrăgătoare cu conținut incert. Solaris își propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice vârstă.

Credem că…… natura e perfectă și avem certitudinea că tot ce primim de la ea nu are nevoie de intervenția noastră. Ci doar de respectul nostru. Pentru noi mâncarea bună este mâncarea din ingrediente naturale, accesibilă, dar cu gust. Credem că mâncarea trebuie să ne hrănească și să ne susțină viața în mod natural, adică sănătos și pe termen lung. Fie că sunt consumate ca atare, fie că sunt gătite, ceea ce produsele Solaris au de oferit este prețios pentru că e autentic, neprocesat, fără aditivi și conservanți.

Solaris reunește o serie de produse care îți pot fi alături la micul dejun, prânz sau cină. De la fulgi și müsli, ceaiuri și cicoare, cereale și leguminoase, semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe crude și uscate până la uleiuri esențiale și pentru aromoterapie.

logo_Solaris


wellnessO mica sponsorizare pentru „Team Building” din

partea restaurantului „Wellness Cuisine

 

Multumim sponsorilor


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters