Intalnire de lucru la NIKO

Întâlnire de lucru la NIKO AUTO COM SRL

În data de 02 aprilie 2015 a avut loc o întâlnire de lucru între reprezentanți ai „Asociației Coșarilor” din România și conducerea prestigiosului producător român de coșuri de fum din inox, sisteme de ventilație și tuburi flexibile din aluminiu, NIKO AUTO COM SRL din Ploiești. Din delegația „Asociației Coșarilor” care s-a deplasat la Ploiești, la sediul producătorului, au făcut parte Domnii ing. Adrian IUGA, Vicepreședintele Asociației și expert tehnic extrajudicar Florin CETĂȚEANU, Consilier. Au fost primiți de Domnul ing. Ion IONIȚĂ, Directorul fabricii.

Discuțiile au fost ample, interesante și fructuoase, punându-se bazele continuării cooperării dintre cei doi importanți actori de pe piața coșurilor de fum din țara noastră.

La finalul întâlnirii, Domnul Florin CETĂȚEANU i-a oferit Domnului Ion IONIȚĂ, din partea Asociației, o sticlă de „VINUL COȘARULUI”.

niko si asociatia cosarilor


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters