Conferinta: „Cladiri active inteligente – o noua provocare pentru auditorii energetici”

„Asociația Coșarilor” este partener instituțional al „Asociației Inginerilor de Instalații din România – FilialaValahia”–AIIR si a participat, în perioada 5 – 6 iunie 2014, la a VI-a Conferința Internaționala cu tema: „Performanța Energetică a Clădirilor și Instalațiilor Aferente” și la cea de-a XIX-a Conferința a Facultății de Inginerie a Instalațiilor cu titlul „CLĂDIRI ACTIVE INTELIGENTE: O NOUĂ PROVOCARE PENTRU AUDITORII ENERGETICI„. Conferințele au fost organizate împreună cu „Facultatea de Inginerie a Instalațiilor”– UTCB şi cu„Ordinul Auditorilor Energetici din România” (OAER).  Sigla „Asociației Coșarilor”este afișată pe site-ul AIIR-FV.

Standul Asociatiei Cosarilor a prezentat un ridicat nivel de interes din partea participantilor la Conferinta. Sculele profesionale, metodele de lucru si raspunsurile la intrebari, au atras atentia tuturor participantilor, ce au primit, la solicitarea lor, o lista cu membri activi in coserit, ai asociatiei.

Printre persoanele interesate de activitatea cosarilor si de sculele si metodele utilizate au fost: Inspectorul de Stat Sef ISCIR dl Marian RADUCANU, Presedintele ASPIR dl Radu MIHAILESCU, Presedintele Corpului de Experti Tehnici din Romania dl Virgil PUTICIU, Redactorul Sef al Revistei TEHNICA INSTALATIILOR, Decanul Facultatii de Ingineria Instalatiilor dl Sorin BURCHIU, dl conferentiar Catalin LUNGU, s.i.univ.ing. Silviu Gheorghe, Dir.gen. ARACO dl. Adrian Florescu,etc.


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters