Simpozion Busteni

“Asociația Coșarilor” din România a fost Partener Instituțional al “Asociației Profesionale a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și de Ridicat” (ASPIR) la Simpozionul “RESPONSABILITĂȚI ÎN STABILIREA DURATEI REMANENTE DE VIAȚĂ A INSTALAȚIILOR SUB PRESIUNE ȘI DE RIDICAT” care s-a desfășurat la Bușteni, în perioada 13 – 15 noiembrie 2014.

Delegația Asociației a fost formată din: dl. Cristian CETĂȚEANU – Președintele Asociației, dl. Viorel ALEXE – Vicepreședinte și d-nii Ionică STOICA și Claudiu NEAMȚU – membri în Consiliul Director.

Cu această ocazie, dl. Cristian CETĂȚEANU a prezentat lucrarea: “COȘUL DE FUM – O PROBLEMĂ ÎNCĂ NEREZOLVATĂ”.

Alături de “Asociația Coșarilor” din România au fost invitați să participe și reprezentanți ai ISCIR, ai  Facultăților de Ingineria Instalațiilor și de Utilaj Tehnologic din București, ai “Asociației Inginerilor de Instalații din România” – Filiala Valahia (AIIR-FV), ai “Ordinului Auditorilor Energetici din România” (OAER) și ai “Societății Experților Tehnici și Extrajudiciari” din cadrul AGIR (SETEC-AGIR).

Invitația primită din partea ASPIR ca Asociația noastră să fie Partener confirmă încă o dată recunoașterea faptului că “Asociația Coșarilor” din România reprezintă, susține și apără interesele profesionale, tehnice, economice și juridice ale membrilor săi în relația cu autoritățile publice. De asemenea, confirmă faptul că este sprijinită în activitatea sa de către mediul universitar și de către alte asociații profesionale puternice, mari.

Faptul că “Asociația Coșarilor” din România este invitată să participe la mese rotunde, simpozioane, conferințe unde are ocazia să-și exprime punctul de vedere exprimă recunoașterea unei realități: membrii Asociației formează o echipă de încredere și un exemplu de urmat pentru cei care își desfășoară activitatea în domeniu.

Standul “Asociației Coșarilor” a fost apreciat la superlativ de către participanții la Simpozion iar fiecare participant a primit cadou, din partea Asociației, câte un Coșar din ciocolată fabricat de HEIDI CHOCOLAT special pentru acest eveniment.

“Asociația Coșarilor” din România felicită ASPIR pentru felul în care au organizat Simpozionul și pentru înaltul nivel al dezbaterilor și discuțiilor din plen și nu numai.

SAM_6004IMAG0551IMAG0544DSC_4495-1 (1)


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters