CEDEFOP – Coimbra, Portugal

CEDEFOP Visit, Coimbra, Portugal –  „Stimulate talent and promote career paths” 16/6/2014-20/6/2014

Firma CICITOMUS, a participat la proiectul  „Stimulate talent and promote career paths”  prezentand activitatea cosarilor din Romania. Cu aceasta ocazie Asociatia Cosarilor a fost prezentata ca o asociatie profesionala ce incearca sa rezolve problemele cu care se confrunta cosarii. Fiind o expunere foarte interesanta, activitatea firmelor de coserit si cea a asociatiei a devenit un subiect pilot pentru dezbaterile si discutiile privind stimularea talentelor si indrumarea spre cariera a tinerilor absolventi si a celor ce acceseaza a doua sansa.

La acest proiect au participat reprezentanti din: Portugalia, Romania, Germania, Anglia, Letonia, Slovenia, Irlanda, Islanda, Ungaria si Italia.

prezentare asociatia cosarilor

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

• Presedinte: Dorin Jipa