ASRO

comisia tehnica de standardizare

„Asociația Coșarilor” a participat la instruirea membrilor Comitetelor Tehnice naționale de standardizare din cadrul ASRO

Domnul ing. Adria IUGA, Vicepreședintele „Asociației Coșarilor” din România, a participat, în data de 19 martie 2015, la instruirea membrilor Comitetelor Tehnice de standardizare din cadrul „Asociației de Standardizare din România” (ASRO) – „Asociația Coșarilor” fiind membru în Comitetul Tehnic 347.
Cursul, care a fost primul din acest an, face parte din Programul „Creșterea competențelor de standardizare ale experților din Comitetele Tehnice”.

Programul se adresează experților tehnici, reprezentanților membrilor Comitetelor Tehnice naționale de standardizare și reprezentanților României în activitatea de standardizare europeană și internațională, având ca scop îmbunătățirea cunoștințelor de standardizare și dezvoltarea tehnicilor de lucru în cadrul Comitetelor Tehnice naționale.

Certificat ASRO


 

asociatiacosarilor.ro

Asociatia Cosarilor din Romania, este o organizatie deschisa, cu membri persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Numarul de membri este nelimitat.

utile

Taxa de membru pentru anul 2024 este de 1.000 lei.

contact

  • Presedinte: Dorin Jipa
  • Email: office@asociatiacosarilor.ro
  • Telefon: 0744.594.342

© asociatiacosarilor.ro - 2024. Toate drepturile rezervate. Web design by SMART WEBSITE

Minimum 4 characters