PROCEDURA DE ADEZIUNE/ INSCRIERE/AFILIERE LA “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA

1. Sa completeze cererea de adeziune/ inscriere/ afiliere catre “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA, formularul fiind public pe site. Se poate descarca accesand Adeziune Asociatia Cosarilor  apoi se va trimite scanata la adresa office@asociatiacosarilor.ro si adresa angedo_bc@yahoo.com

2. Sa cunoasca, sa respecte si sa-si asume statutul si obiectivele, pentru “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA, acestea fiind publice pe site

3. Sa faca dovada dotarilor tehnico-materiale necesare pentru buna desfasurare a activitatilor ce intra in atributiile “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA (copie dupa facturi sau fisa de inventar si sa transmita o poza de ansamblu cu sculele din dotare. In aceasta poza trebuie a apara si administratorul firmei).

4. Sa faca dovada de personal calificat, conform cu legislatia in vigoare –A.N.C.- in domeniile si activitatiile ce intra in atributiile “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA. Se va trimite pe mail o copie dupa diploma de calificare a personalului, reconoscute de autoritatile competente, copie dupa certificatul de inregistrare al sociatatii (societatea sa desfasoare ca activitatate principala sau secundara, conform codului CAEN 8122). Exceptie de la punctele 3 si 4 fac firmele ce nu desfasoara activitati de coserit, dar doresc sa adere la AC (ex: montatorii de seminee,montatorii si producatorii de cosuri de fum, montatorii si producatorii de centrale termice,etc). Acestia nu vor fi listati pe pagina firmelor de coserit, ei vor aparea doar pe pagina membrilor AC.

5. Sa faca dovada taxei de membru al “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA. Taxa de membru pentru anul 2022 este de 700 lei.

6. Obligatiile detaliiate la pct. 3, 4 si 5 devin obligatorii in maxim 1(una) luna de la acceptarea ca membru de catre “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA.

7. “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA accepta ca membri doar persoane juridice si PFA sau alte forme de organizare, neacceptate fiind persoanele fizice.

8. Exceptie de la pct. 7 fac arhitectii, proiectantii, importatorii de echipamente conexe cu atributiile “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA si membri de onoare.

9. Persoanele fizice pot beneficia de cursurile de calificare si specializare efectuate in cadrul ASOCIATIEI COSARILOR, doar contra cost, in urma completarii unei cereri de participare la astfel de cursuri, formularul fiind public pe site-ul www.asociatiacosarilor.ro

Adeziune Asociatia Cosarilor – descarcati adeziunea pentru persoanele juridice (firme). Se va trimite scanata pe mail la office@asociatiacosarilor.ro si adresa angedo_bc@yahoo.com,  impreuna cu copia scanata a certificatului de inmatriculare si copia scanata a CI/BI administrator si poza solicitata la puctul 3. Important: in adeziune trebuie completata si adresa de corespondenta pentru a primi factura.

Minimum 4 characters